Bestaand geboortekaartje

Is een van de geboortekaartjes op de website helemaal naar wens?  Of is er een  waar nog maar een paar kleine aanpassingen aan hoeven te gebeuren? Geef dit dan aan, zodat het kaartje kan worden gepersonaliseerd.

  • Een digitaal voorstel op basis van een bestaande kaart
  • Ander formaat, papiersoort of lettertype is natuurlijk geen probleem
  • Een proefdruk

Persoonlijk ontwerp

Wil je een persoonlijk geboortekaartje laten maken en spreekt de stijl van de bestaande kaartjes aan? In dat geval wordt er een geboortekaartje op maat gemaakt, op basis van aangeleverde wensen en ideeën. In de conceptfase worden drie voorstellen verstuurd, waaruit kan worden gekozen. Ook is feedback natuurlijk van harte welkom! 

  • Conceptfase met drie digitale voorstellen
  • Verschillende lettertypes, kleurencombi’s en elementen
  • Een proefdruk

Op Instagram zijn opdrachten van de afgelopen tijd te zien.

Een geboortekaartje in 6 stappen

1. Offerte

Via het contactformulier kan een offerte worden aangevraagd. Probeer dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen (formaat, papiersoort en aantal kaartjes), zodat er meteen een passende offerte kan worden verstuurd. 

2. Ontwerpproces

Nadat de offerte is goedgekeurd wordt het kaartje ontworpen. Hiervoor is natuurlijk tekst nodig, zoals de gegevens en eventueel een gedichtje of lief zinnetje. Er worden dan één (bij een bestaand geboortekaartje) tot drie (bij een persoonlijk ontwerp) digitale voorstellen gedaan. Afhankelijk van de planning duurt dit ongeveer 2 weken.

3. Proefdruk

Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is wordt er een proefdruk gemaakt bij de drukker.  De levertijd van een proefdruk is ongeveer 1 week. De eerste proefdruk is altijd kosteloos. Extra exemplaren kunnen tegen een kleine vergoeding worden besteld.

4. Akkoord en betaling

Als de proefdruk ook naar wens is dan wordt de factuur voor de betaling verstuurd.  Na betaling worden de enveloppen verstuurd en is het alleen nog wachten op de geboorte.

5. Geboorte

Hoera, de baby is geboren! De ontbrekende gegevens (naam, geboortedatum, tijdstip, gewicht en lengte) mogen worden doorgemaild. Daarna wordt er nog een definitieve digitale proef van het kaartje verstuurd. Controleer deze goed! 

6. Verzending

De levertijd voor de kaartjes is gemiddeld 3-4 werkdagen.  In Deventer e.o. worden de kaartjes en enveloppen te voet / per fiets thuisbezorgd. Dat is wel zo milieuvriendelijk. 

Tarieven

Elk geboortekaartje is anders en er zijn talloze mogelijkheden. Daarom wordt er altijd een offerte op maat gemaakt. Deze kan vrijblijvend worden aangevraagd door het contactformulier in te vullen. Om een beeld te geven van de kosten zijn er een aantal prijsvoorbeelden van verschillende kaartjes. Bij een geboortekaartje op maat komen hier nog ontwerpkosten bij.